HPX Multi Tack Tape - De Onmisbare Allesklever voor Elke Montageklus

HPX Multi Tack Tape - De Onmisbare Allesklever voor Elke Montageklus

HPX Multi Tack Tape - De Onmisbare Allesklever voor Elke Montageklus

Bij ISCA begrijpen we dat een succesvolle montageklus afhankelijk is van de juiste tools en materialen. Daarom willen we vandaag een van onze favorieten uitlichten: de HPX Multi Tack Tape. Deze veelzijdige allesklever mag absoluut niet ontbreken in je gereedschapskist. Waarom? Lees snel verder om erachter te komen!

Wat is HPX Multi Tack Tape?

De HPX Multi Tack Tape is een transparante, dubbelzijdige tape gemaakt van synthetisch rubber. Met een indrukwekkende kleefkracht van 55 N per 25 mm, is deze tape ideaal voor het monteren van plaatmateriaal op zowel ruwe als gladde oppervlakken. Of je nu bezig bent met een grote verbouwing of een kleine reparatie, deze tape zorgt ervoor dat je zware elementen eenvoudig en snel kunt monteren, zonder extra gereedschap.

Specificaties in een Oogopslag:

  • Kleur: Transparant
  • Kleefstof: Synthetisch rubber
  • Kleefkracht: 55 N/25 mm
  • Breedte: 19 mm
  • Lengte: 33 m
  • Dikte: 0,80 mm
  • Drager: Polyester Film
  • Temperatuurbestendigheid: 70°C
  • Geschikt voor: Binnen- en buitengebruik

Waarom Kiezen voor HPX Multi Tack Tape?

Veelzijdige Toepassingen

Of je nu plaatmateriaal moet monteren of decoratieve elementen wilt bevestigen, de HPX Multi Tack Tape is jouw go-to oplossing. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor het een uiterst veelzijdig product is.

Eenvoudig in Gebruik

Een van de grootste voordelen van de HPX Multi Tack Tape is de gebruiksvriendelijkheid. Je hebt geen extra gereedschap nodig om zware elementen stevig te monteren. Dit bespaart tijd en maakt je klus een stuk efficiënter.

Extra Stevigheid

Voor toepassingen waarbij extra stevigheid vereist is, adviseren wij om de tape in combinatie met kit te gebruiken. Dit zorgt voor een nog duurzamere en sterkere verbinding, ideaal voor zwaardere of langdurige montageklussen.

Bestel Gemakkelijk en Snel

Heb je besloten dat de HPX Multi Tack Tape de perfecte aanvulling is op jouw montagegereedschap? Bestel dan eenvoudig en snel via onze webshop. Als je vóór 15:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden.

Samenvatting

De HPX Multi Tack Tape is een onmisbare tool voor elke montageklus. Met zijn sterke kleefkracht, veelzijdige toepassingsmogelijkheden en gebruiksgemak, biedt deze tape de perfecte oplossing voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van HPX Multi Tack Tape!

Bestel nu via onze Webshop!

Met de HPX Multi Tack Tape ben je altijd klaar voor elke klus!

Multi Tack tape 19 mm x 33 meter
34100-19
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Multi tack tape - 5 m
34100-19-5
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.